Sledujte nás:

Všechny recepty STOB najdete také v programu Sebekoučink!

Játra na oreganu, brambory, zelný salát s jablkem

Zpět
  • Autor: STOB
  • STOB recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 1592 kJ

Bílkoviny (g): 33, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 37, SAFA (g): 3, Cukry (g): 13, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Játra očistíme, nakrájíme na plátky, okraje nařízneme, opepříme, potřeme rozetřeným česnekem a posypeme oreganem. Zeleninu omyjeme, očistíme, zelí pokrájíme, jablko nakrájíme na kousky, mrkev nastrouháme, vše zamícháme, ochutíme zálivkou se solí, pepřem a nekalorickým sladidlem a necháme v chladu odležet. Porce jater opečeme z obou stran na rozehřátém oleji. Podáváme s vařenými bramborami a salátem.

Hodnocení (6 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři